The Flowerboy
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Daniek, Rob & Ger
15 November 2009 | Australië, Townsville
Omdat de baas goed voor mij is wil ook goed zijn voor de baas. Ik wil niet stil staan, probeer snel te lopen, is de pauze voorbij dan begin ik direct weer, maar goed zo dacht hij er anders over: “chil out, don’t run, take at least a half our break, take a watermelon, is it not to hard work?, drink something. If it is to hot, turn on the ventilation”. Oke dit vind ik dus prima voor me kaar, ik mag gewoon niet te hard werken.
Na het werk terug gekomen in het hostel heb zie ik al de andere werkende mensen uitgeput buiten zitten die zien mij dan aangelopen met een grijs op m’n face. Ze zijn allemaal jaloers op mijn baantje, dat vind ik natuurlijk prachtig. Ze vragen ook elke dag weer wanneer ik stop en als ik aan het eind niet een goed woordje voor ze kan doen zodat hun daar naar mij kunnen werken. Tja als ik daar aan begin kan ik wel voor 100 mensen een goed woordje doen. De vrouwen vragen elke dag aan mij waar die bloemen blijven, de volgende dag bring ik direct een paar bossen mee om ze aan de mooiste vrouwtjes te geven.
Na er 3,5 weken te hebben gewerkt wou ik nog wel langer werken bij deze pracht baan maar we hebben niet zoveel tijd meer om de rest van het land te zien dus moest ik stoppen, als afscheids cadeau gaf Dennis mij een bundaberg-rum dit was zeer bekend en ik had het nog niet gehad, dat moest ik maar een proberen.
15 November 2009 - 12:41
Jochem:
hej piek'n pracht verhaal ;) bloemen voor de vrouwtjes!!! hahahahah goede! -
15 November 2009 - 21:54
Gerard:
Mooi om ook eens een verhaal van jou te lezen. Altijd leuk voor het thuisfront.
Ik wacht op je volgende verhaal.
Ik ga ervan uit dat Ger binnenkort ook zijn ervaringen met ons gaat delen, want ik word nu echt nieuwsgierig wat hij de hele dag uitspookt.
16 November 2009 - 16:41
Ma:
Ha Daniek, een top verhaal.Via telefonisch contact en ook zo te lezen heb je het echt goed getroffen bij de bloemen farm.
Maar ook hier komt een eind aan, want alleen werken en niet rondtoeren in zo"n mooi/bijzonder land kan echt niet.Nog veel lol en plezier samen en ik wacht met smart je volgende verhaal af !!
gr van je MA
16 November 2009 - 17:12
Veronique:
Prachtig verhaal Daniek! Ook jij schrijft erg charming ;) leuk om te lezen. 't lijkt me echt een baantje voor jou :D Geniaal dat je ook nog bloemen aan de vrouwen hebt gegeven. ;) Have fun! Liefs, Veer -
16 November 2009 - 19:55
Maureen:
Leuk verhaal Daniek. Jij had dus wel een relaxte baas(vergeleken met Rob);)!
Veel plezier in Cairs.
Liefs Maureen -
20 November 2009 - 21:11
Toni:
Haha die Daniek! Playa playa!
Don't hate the player, hate the game ;-) -
18 December 2009 - 13:33